βιογραφικό

Κλινική ψυχολόγος | Αναλυτική ψυχοθεραπεύτρια

Η Σουζάνα σπούδασε στην Ιταλία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας της Πάρμα, στο πενταετές πρόγραμμα ‘Αναπτυξιακή Κλινική Ερευνητική Ψυχολογία’. 

Επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο  «οικογενειακή θεραπεία και σεξουαλική διαφορετικότητα » και ξεκίνησε αμέσως πενταετή εκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, όπου πια είναι τακτικό μέλος. 

Το 2011 ξεκίνησε να παρακολουθεί  εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών για 4 χρόνια.

 Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελληνική Ψυχοσωματική Εταιρία και συνεχίζει να καταπιάνεται με εκπαιδεύσεις και εποπτικές συνεδρίες.

 Είναι επιστημονική συνεργάτης στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, ενώ  τα τελευταία χρόνια είναι ομαδική αναλύτρια στο Τμήμα Διαταραχής Προσωπικότητας.

 Το 2008 ξεκίνησε να εργάζεται στο γραφείο της με οικογένειες, ζευγάρια, ομάδες και ατομικά (ενήλικες, εφήβους και παιδιά,).

 Από το 2013 γράφει στο περιοδικό Τaλκ (περιοδικό για γονείς), αναπτύσσοντας κυρίως ψυχολογικά θέματα, και μέσα από τη στήλη της “Μια ψυχολόγος διαβάζει βιβλία “ 

το καλοκαίρι του 2020 εκδόθηκε και το πρώτο της βιβλίο για μικρά παιδιά από τις εκδόσεις Πατάκη με τίτλο  «Ο Πολυπόδαρος έχασε τα παπούτσια του!» .

6908448439

©2020 by Souzana_Anna_Papafagou. Proudly created with Wix.com